Trials & projecten

U-Diagnostics voert laboratoriumonderzoek uit voor diverse instanties (RIVM, Kendle, Defensie) en levert daarnaast voor verschillende typen onderzoeken (trials en projecten) ondersteuning. Tevens is het mogelijk om via U-Diagnostics een breed scala aan gespecialiseerde verzendingen te verzorgen conform de IATA-richtlijnen.

Het uitvoeren en laten uitvoeren van laboratoriumonderzoek ten behoeve van de niet reguliere patiëntenzorg (bijvoorbeeld ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek) en het verzenden van biologische materialen conform de IATA richtlijnen.

Medical scienceDe centraal gelegen locatie van ons laboratorium in Baarn is een groot voordeel voor de farmaceutische industrie om hier hun fase I/II trial te starten. Korte communicatielijnen en een persoonlijke benadering zorgen voor een uitstekende verstandhouding tussen sponsors/onderzoekers/medisch specialisten en U-Diagnostics.

Wij onderhouden goede contacten met gerenommeerde koeriersdiensten en verzorgen alle daartoe behorende administratieve werkzaamheden. Doordat U-Diagnostics beschikt over een IATA certificering kunnen wij verschillende soorten verzendingen verzorgen waaronder: verpakkingen in droogijs, infectieuze materialen en biologische materiaal. Vanwege de grote ervaring op logistiek gebied fungeert U-Diagnostics voor meerdere afdelingen binnen het UMC Utrecht en andere ziekenhuizen als logistiek dienstverlener.