Historie

U-Diagnostics BV is in 1999 opgericht vanuit het Universitair Medisch Centrum Utrecht en was toentertijd onderdeel van het Laboratorium Centrum van het UMC Utrecht.

Het Laboratorium Centrum zag groot voordeel in het ontstaan van een separaat en gespecialiseerd medisch laboratorium, dat alleen toegespitst is op de ondersteuning van klinische trials. U-Diagnostics is gespecialiseerd in laboratorium dienstverlening binnen alle facetten van de ontwikkeling van een nieuw medicijn.

Naast deze dienstverlening voert U-Diagnostics laboratorium analyses uit ten behoeve van de militaire patiëntenzorg, verdeeld zijn over het hele land.

In de loop der jaren maakten ook vele huisartsen en gezondheidscentra gebruik van de dienstverlening va U-Diagnostics. Door een fijnmazig netwerk van koeriers kan U-Diagnostics haar service landelijk aanbieden. Door het zogenaamde One-stop-shop model, behoudt de praktijk de regie.

In december 2013 is U-Diagnostics verhuisd naar een nieuwe locatie op het Utrecht Science Park om meer ruimte te hebben voor de groei van haar laboratorium en organisatie.

Deel deze pagina!Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email